Виробник «MAYER» – історія, стратегія, цілі.

Виробник «MAYER» – історія, стратегія, цілі.
Сільськогосподарське виробництво і сезонні польові роботи тісно пов’язані з використанням спеціальної техніки. Терміни посіву або збирання різних культур можуть порушити не тільки капризи природи, а також якщо не вчасно зламалася техніка

«Готуй техніку заздалегідь» – так можна перефразувати відоме прислів’я для фермера будь-якої країни світу. Але іноді відсутність необхідних деталей або пристосувань для сівалки, культиватора або трактора не дозволяє слідувати цій раді.

Якісна та інноваційна робота швидко принесла свої плоди. Популярність майстерні і швидке збільшення числа клієнтів перетворили її в успішну компанію «MAYER», згодом завоювала солідну репутацію надійного виробника і постачальника запасних частин на ринку сільгосптехніки.

Традиції і принципи

Спочатку закладені принципи в стратегію розвитку сімейної справи понад півстоліття тому, вони продовжують бути актуальними в даний час, ставши дороговказними для фахівців, які постійно здійснюють:

• моніторинг технічних проблем в сфері світового сільськогосподарського виробництва;

• аналіз та експертну оцінку при виникненні поломок всіх видів посівної і збиральної техніки;

• розробляють індивідуальні вигідні пропозиції для обслуговування фермерських господарств більш ніж в 20 країнах світу.

На всіх етапах своєї діяльності особливу увагу компанією приділяється підвищенню ефективності роботи підприємств замовника.

Гасло «Ми твердо впевнені в тому, що успіх і процвітання компанії «MAYERPRO» залежить від Вашого успіху» повністю це відображає.

Будучи важливою сполучною ланкою в ланцюзі «виробник – споживач», компанія поставляє запасні частини тільки високої якості, що підтверджує її репутація надійного партнера.

Запчастини які ми пропонуємо можуть бути встановлені на техніку  Gaspardo, Vaderstad, Horsch, Bednar, Kuhn, Monosem, Kverneland, Pottinger – гарантовано. Розробка і перевірка якості здійснюється кваліфікованими фахівцями і проходить більше 25 етапів експертної оцінки і технічних випробувань у власних лабораторіях «MAYER» на максимальних навантаженнях, перед тим як зразок буде запущений у виробництво.

Відкривши офіційне представництво «МАЙЕР-ПРО» в Україні, компанія «MAYER» підтверджує свої високі амбітні плани щодо виходу на Східноєвропейський ринок запасних частин до сільгосптехніки.

Маючи центральний офіс і склад в м.Київ, «МАЙЕР-ПРО» гарантує оперативні поставки зі свого центрального складу в усі регіони України в найкоротші терміни. А наявність широкій дилерській мережі забезпечує зручність і простоту в пошуку і підборі необхідної деталі.

Такий підхід до здійснення своєї діяльності підтверджує світову репутацію компанії як надійного постачальника.

І Ви, ставлячи перед собою завдання щодо підвищення продуктивності свого підприємства, можете бути впевнені, що компанія «MAYER» стане для Вас найкращим партнером.