10 ТОП переваг деталей від виробника «MAYER»

10 ТОП переваг деталей від виробника «MAYER»
1) Якість. Розробка деталі та перевірка її якості здійснюється кваліфікованими фахівцями та проходить ряд етапів експертної оцінки та технічних випробувань у власних лабораторіях «MAYER» на максимальних навантаженнях, перед тим як зразок буде запущений у виробництво.

2) Політика виробництва. Компанія «MAYER» суворо контролює виробництво відповідно до політики контролю якості на всіх етапах:

– Контроль на вході сировини та матеріалів;

- Повний контроль виробничих процесів;

- ВТК на виході.

3) Ціна. Високі обсяги продукції дозволяють запропонувати найбільш конкурентні ціни на ринку комплектуючих для сільгосптехніки від Gaspardo, Vaderstad, Horsch, Kuhn, Bednar, Pottinger. Деталі від виробника «MAYER», це деталі найвищої якості за доступною ціною.

4) Широкий асортимент. Виробнича компанія «MAYER» проводить систематичний моніторинг тенденцій у сфері світового сільськогосподарського виробництва, адаптуючи свій асортимент до потреб ринку. На сьогоднішній день в лінійці запчастин «MAYER» представлено понад 2 тисячі позицій. У свою чергу, на підставі аналітичних досліджень, «MAYER-PRO» виводить на ринок України найзатребуваніші та найактуальніші позиції для європейської техніки.

5) Економічний ефект. Комплектуючі від «MAYER-PRO» дозволяють оптимізувати витрати на ремонт техніки, мінімізувати простий агрегат та забезпечити максимальну продуктивність підприємства.

6) Повноцінний аналог. Запчастини «MAYER-PRO» повністю відповідають технічним та якісним показникам оригінальних комплектуючих, а в деяких випадках навіть перевершують їх.

7) Ряд запчастин представлених в асортименті «MAYER-PRO» є єдиним і безальтернативним аналогом дорогої оригінальної деталі від виробника техніки.

8) Візуальна складова. Сучасне високоточне обладнання та новаторські підходи у виробництві деталей дозволяють отримати запчастини, які поєднує в собі відмінну якість та преміальний зовнішній вигляд.

9) Фірмова упаковка. Всі деталі упаковані у фірмовий щільний пакет «MAYER-PRO», ​​що мінімізує вплив зовнішніх факторів на запчастини у процесі їх зберігання та транспортування.

10) Гарантія. Представництво "MAYER-PRO" надає заводську гарантію 6 міс. на всі деталі, тим самим підтверджуючи впевненість у якості та надійності товару.